Usuari:
Password:
Qui som?
MENJAR SA ESTEVE
INFORMACIÓ GENERAL

Menjar Sa Esteve neix el 2006 de la necessitat de servir aliments que garanteixin la qualitat; sense contaminants, additius ni productes químics. Som una petita empresa agrària, situada a la masia de Can Feixas a Camps, al municipi de Fonollosa (Bages).

Tenim com a plantejament integrar tot el procés de desenvolupament natural de les plantes i animals, des del principi i fins al final. Per aconseguir-ho intentem ser el més autosuficients possible, per assegurar així que els nostres productes estan nets de contaminants indirectes. Ens és necessari, doncs, cultivar gran varietat, i per tant poca quantitat, de productes.

Treballem amb horta, fruita dolça i fruits secs, vinya i vi, oliveres i oli, cereals i pa, llegums, aixams i mel, conserves de l'hort, melmelades i confitures, herbes aromàtiques, aviram i ous, vaques, vedelles i làctics. Amb la voluntat d'ampliar aquesta llista per així satisfer les necessitats dels nostres associats.

Tot el procés productiu està basat en els principis de l'agroecologia. Aquests principis busquen, per una banda, aconseguir productes alimentaris sense alterar el seu creixement natural, i per l'altra, fer-ho sense malmetre el medi (sòl, aigua, aire, espècies autòctones ...). En el cas dels animals, cal cuidar especialment les seves condicions de vida; és important que tinguin una vida digna i sense sofriment.

La nostra intenció és servir a un grup reduït de famílies, que tinguin com a prioritat menjar aliments sans i bons i cobrir així bona part de les seves necessitats alimentàries.

Tots els productes surten de la nostra finca, són frescos, de temporada i acabats de collir. El tracte que tenim és totalment personal: abans de formar part dels nostres associats ens haurem de conèixer i ens podreu venir a visitar.

Si ens voleu venir a visitar, des de Manresa, agafeu l'eix transversal (C-25) direcció Lleida i sortiu a Rajadell/Fals/Fonollosa. Seguiu direcció Fonollosa i un quilòmetre abans d'arribar (Raval del Paisà), preneu el trencall a mà dreta que indica Camps 2Km. Pugeu per la carretereta fins a trobar un trencall a mà esquerra que indica, entre altres cases, Can Feixas. Ens trobareu a la primera masia (uns 200m) a mà dreta.

Telèfons:
Can Feixas (vespres): 938366022
Esteve Gimferrer i Amàlia Orive: 639355481
Oriol Junyent: 690272047
Jan Pascual: 650641538

©Menjar sa Esteve SCP